De helden laten zich gelden.

Amsterdam – Expositie The HEROES vond na een intensive voorbereiding eindelijk plaats. De expositie werd gehouden in Studio West in Osdorp. Het evenement werd georganiseerd door studenten van hogeschool InHolland voor de maatschappelijke beweging NO KIDDING. Het doel van de expositie was NO KIDDING meer publiciteit te bezorgen en dat mensen bewuster werden van het maatschappelijke probleem ‘kindermishandeling’.

Om 5 uur werd het evenement afgetrapt, om het publiek warm te maken was er een korte toespraak en een optreden van Danni Lee in het genre jazz / blues. Hierna volgde een korte introductie van de directeur van NO KIDDING. Rond zeven uur werden de foto’s onthuld hierna kregen de aanwezige gasten de tijd om rond te lopen en de foto’s te bekijken en de bijbehorende verhalen te lezen. Ondanks dat het een moeilijk te bespreken onderwerp is was de sfeer onder de genodigden gemoedelijk. Verder was er in de tweede zaal de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over de maatschappelijke beweging NO KIDDING.

De studenten die het georganiseerd hebben willen alle sponsoren, aanwezigen en betrokkenen bedanken voor het creëren van dit mooie evenement. Het evenement werd ook live uitgezonden, en de hoogtepunten hiervan zijn terug te vinden op de Facebookpagina van NO KIDDING

https://www.facebook.com/events/232238350689154/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *