WORD EEN HELD, MAAK EEN HELD

De inschrijving voor de Dam tot damloop 2019 is al in volle gang en startbewijzen zijn in korte tijd uitverkocht. Als u zelf uw inschrijving regelt, loopt u het risico achter het net te vissen.
Er is een alternatief: sluit u aan bij team NO KIDDING Stopt kindermishandeling! en geniet van de voordelen.

NO KIDDING garandeert startbewijzen en een prachtige starttijd in de ochtend. U loopt in een schitterend magenta running shirt en er is een omkleed- en ontbijtlocatie vlakbij de start in Amsterdam. Na de finish is er in Zaandam gelegenheid om elkaar te treffen op de Charity Zone in het Dam tot dampark.
U kunt zich vandaag nog aanmelden bij Maarten van Droffelaar (bel 06 28 14 38 72 of mail defirma@drof.nl)

Maar lopen voor NO KIDDING betekent meer!
Uniek voor NO KIDDING Stopt kindermishandeling! is de inzet van ervaringsdeskundigen. Door tijdens interactieve workshops hun ervaringen te delen, geven zij een ‘kijkje achter de voordeur’ en trainen zij medewerkers van bijvoorbeeld gemeenten, politie, kinderdagverblijven en scholen in het herkennen, bespreken en voorkómen van kindermishandeling. Deze ‘omstanders’ worden zich bewust hoe zij met een klein, positief gebaar van aandacht de negatieve spiraal van geweld kunnen doorbreken en een kind (en zijn opvoeders) zicht geven op een veilige toekomst; zonder meteen een oplossing te hoeven bieden.
NO KIDDING noemt deze ‘omstanders’ helden.

Op de running shirts van NO KIDDING staat “Word een held, maak een held” omdat we graag willen doorgaan met ons werk. NO KIDDING is afhankelijk van giften van mensen die ook vinden dat kindermishandeling moet stoppen! Vandaar dat we het geweldig vinden dat er elk jaar zo veel maatschappelijk betrokken lopers deel uitmaken van team NO KIDDING. U (of uw bedrijf) geniet van de voordelen en tegelijk zorgt uw financiële bijdrage (€ 200 per loper) ervoor dat NO KIDDING door kan gaan met haar werk…
Dus: “Word een held, maak een held”! Loopt u mee?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *