DAM-TOT-DAMLOOP 23 september 2018

03.29.2018

Loop mee of mail het voort!

No Kidding-logo-RGB-Klein.jpg

 WORD EEN HELD, MAAK EEN HELD

De inschrijving is in volle gang. Vanaf 26 maart kunnen bedrijven zich inschrijven voor het leukste en grootste loopevenement van het jaar, de Dam-tot-Damloop. Daarna, vanaf 11 april, zijn de individuele lopers aan de beurt. Inschrijven is niet eenvoudig. De startbewijzen zijn in korte tijd uitverkocht.
Maar er is een alternatief. Waarom lang voor de computer zitten in een wachtrij om er vervolgens uitgegooid te worden? Je kunt je ook aansluiten bij de maatschappelijke organisatie NO KIDDING

NO KIDDING garandeert onder meer startbewijzen en een prachtige starttijd in de ochtend. Je loopt in een schitterend magentakleurig running-shirt, er is omkleed -en ontbijtlocatie vlak bij de start in Amsterdam en een plek op de Charity Zone van het Dam-tot-Dampark in Zaandam om elkaar na de finish te treffen. Lopen voor NO KIDDING betekent echter nog meer.U kunt zich vandaag nog aanmelden bij Maarten van Droffelaar (0628143872, defirma@drof.nl)

NO KIDDING Stopt kindermishandeling wil kindermishandeling stoppen door middel van preventie, het voorkomen van. Door hetgeven van trainingen in het signaleren van kindermishandeling aan medewerkers van gemeenten, politie, kinderdagverblijven en leraren. De trainingen worden gegeven door mensen die uit de eerste hand weten wat kindermishandeling is, wat helpt en wat niet. Zij weten hoe onmachtig, ongelukkig, depressief en onveilig deze kinderen zich voelen. Elke dag opnieuw… Ook nu ze volwassen zijn. Door die kennis kunnen ze helpen bij het herkennen, bespreken en voorkomen van kindermishandeling. Zo kan in de omgeving van het kind de negatieve spiraal worden doorbroken en een kind zicht geven op een veilige toekomst. NO KIDDING noemt hen helden.

Op de running-shirts van NO KIDDING staat dit jaar “Wordt een held – maak een held”, want we willen graag doorgaan met ons werk. NO KIDDING ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van giften van mensen die ook vinden dat kindermishandeling moet stoppen! Vandaar dat we het geweldig vinden dat er elk jaar zo veel maatschappelijk betrokken lopers deel uitmaken van TEAM NO KIDDING. U (of uw bedrijf) heeft  gegarandeerde startbewijzen, een geweldig shirt, een omkleed -en ontbijtlocatie bij de start en opvang na de finish. Maar het belangrijkste: uw financiële bijdrage (€200 per loper) zorgt ervoor dat NO KIDDING door kan gaan met haar werk… “Word een held, maak een held”! Loop u mee?! 

20170917 Dam tot dam (Lucas Blankers) (16).jpg

Credits

Copyright © 2018 No Kidding • Built with Concrete5 CMS • Theme by Kevin Tai Sign In