Persbericht

09.05.2017

www.nokidding.nl  klein.JPG

Barneveld, 5 september 2017

Persbericht

 

Word een NO KIDDING held in een kinderleven! 
Kom naar de Meet & Greet zaterdagmiddag 09.09.17.

Welk medium heeft interesse in content, want bespreekbaarheid is niet genoeg!
NO KIDDING helden - opgeleide ervaringsdeskundigen - zijn in beeld in diverse media. Trouw besteedde recent, onder de kop ‘Paradijs voor Pedofielen’, aandacht aan de geslotenheid van de geloofsovertuiging Jehova’s getuigen. BNNVARA zendt op dit moment op NPO2 Misbruikt! uit. Een vierdelige documentaire  over sexueel misbruik. Eén van de zes vormen van kindermishandeling.

Hamvraag? Wat zien we en wat leert lezer en kijker?
De NO KIDDING visie en werkwijze zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid. Gericht op primaire preventie door omstanders, die er met hun neus bovenop staan. Familie, vrienden, buren, de juf of meester, de huisarts etc. Alleen vraagt dat als eerste om de confrontatie met jezelf aan te gaan ... Ook niet de oplossing zoeken of te snel uit handen geven aan politie, gemeente of jeugd– hulpverlening. Want dan wordt voorbij gegaan aan de kracht van het directe gebaar naar het kind. Ook een stap om te voorkomen dat je jezelf onbekwaam verklaart.

NO KIDDING Meet & Greet zaterdagmiddag 09.09.17 laat zien hoe het werkt.
Ervaringsdeskundigen delen wat wel en niet werkt en hoe hun relatie met de media is. Daarnaast presenteert een ervaringsdeskundige haar nieuwe boek en is er de première van een korte film. Alles authentiek materiaal. Zie bijlage leaflet Meet & Greet.

Onze boodschap loopt als een olievlek over Nederland. Maar het zou geweldig zijn als media dit zouden ondersteunen. Want elk kind in Nederland heeft recht op een goede start in het leven. En die belofte van  NO KIDDING verdient het de krachten te bundelen.

Interesse in een exclusief partnership? 
Meld je aan via secretariaat@nokidding.nl 
Je ontvangt vervolgens een bevestiging. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Friso van der Wal – directeur NO KIDDING Stop kindermishandeling!
M 06 54751303 – E friso.nokidding2@gmail.com

Credits

Copyright © 2018 No Kidding • Built with Concrete5 CMS • Theme by Kevin Tai Sign In