ScholenprojectGemiddeld worden in Nederland 2 á 3 kinderen per klas mishandeld!

Door de manier waarop NO KIDDING kindermishandeling bespreekbaar maakt, neemt de angst en heftigheid rond dit onderwerp af. Lerarenteams raken vertrouwd met dit onderwerp, klasgenoten voelen zich onderling veiliger en ouders raken meer betrokken.

Vanaf groep 7 tot en met de middelbare school biedt NO KIDDING een scholenproject op maat. De presentaties en workshops zijn speciaal afgestemd op leerlingen, leerkrachten en ouders.  

"We hebben gisteren de presentatie van NO KIDDING! gehad. Het was een helder verhaal. Vervolgens heeft een ervaringsdeskundige haar verhaal gedaan. Dit was zeer indrukwekkend en heeft een hoop losgemaakt bij iedereen. Ik denk dat dit zeker een waardevolle toevoeging was rondom kindermishandeling. Het was goed om te horen wat kinderen nodig hebben van een leerkracht." (leerkracht B.O.)

Scholen kunnen kiezen voor een integrale aanpak van leerlingen, leerkrachten en ouders. Maar ook afzonderlijke presentaties of workshops voor bijvoorbeeld de ouderavond, de leerkrachten of een klas, behoren tot de mogelijkheden.

"Toen ik naar de middelbare school ging werd het mijn mentor al snel duidelijk dat de druk vanuit huis te groot was". School werd mijn thuis; de plek waar ik kon lachen, waar ik kon huilen, waar ik kon presteren en waar ik als persoon gewaardeerd werd....! (een ervaringsdeskundige) 

Investering

De investering voor een interactieve presentatie van 1,5 uur met een presentator, ervaringsdeskundige, begeleider, powerpoint en filmmateriaal bedraagt € 350,00 excl. reiskosten.
De investering voor workshops e
n grotere groepen gaat in onderling overleg. 
Scholen en organisaties met een beperkt budget koppelen vaak een sponsoractiviteit aan de NO KIDDING presentatie.

NO KIDDING is als organisatie volledig afhankelijk van donaties en zo komt ook deze investering het werk van NO KIDDING ten goede!
 

Wil je ook op jouw school kindermishandeling bespreekbaar maken!

 

Ik heb een vraag
Ik wil een scholenproject, workshop of presentatie aanvragen

Credits

Copyright © 2018 No Kidding • Built with Concrete5 CMS • Theme by Kevin Tai Sign In